Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fotbolls turnering

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår hade vi fotbolls turnenring i skolan, fast asså bara 4:an o 5:an. Jag var med i Nederia(ihopslagning av Nederländerna/Nigeria) vi kom trea utav åtta lag. Det var liksom ett gruppspel. Först så var det två olika grupper där 1:an och 2:an i varje grupp gick till semifinal. Mitt lag kom tvåa i vår grupp så vi gick till semin där vi slutade som 3:a.

Efter turneringen gick jag o To hem till mig och där bytte vi om till vanliga kläder innan vi gick upp till globen. Väl uppe på globen köpte vi present till CW som ska ha fest. Vad vi köpte får ni veta på lördag... Men efter att vi köpte present till Clara så träffade vi B,J och A ngra killar i vår klass som oxå var där pga av ngt. Det slutade med att vi fem hängde ihop där. Jag hade det jättekul där o efter att vi varit i globen så gick vi upp till maggan för jag skulle ju ha föreställning där och väl där uppe träffade vi även S och L. Jag hade en jätterolig dag o jag hoppas att ni hade det med!

Puss o Kram!♥DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design