Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Gäster

Skrivet:    ·  Allmänt
 Nu sitter jag i soffan o har typ kollat på Körslaget med våra gäster som oxå har tre barn. Fast de barnen är 10, 8 o 3 år. Det är lite sådär men men. Vi har typ ätit supergod mat!!! Mamma gjorde någon kyckling grej som var jättegod o sen hade våra gäster med sig efterrätt som var hemgjorda maränger m glass, grädde, banan, hallon o choklad-o-kola sås. Det var väldigt mumsigt... :)
Bilder o så lägger jag upp imorrn för nu är jag dötrött!!! Att vara förkyld göra verkligen att man blir trött så nu vill jag bara sova!!!
 
Innan gästerna kom var jag hela dagen med T o som vanligt var det jättekul även fast vi gick runt o väntade ett tag... Men vi gick till Globen oxå o nu har de stängt av vägen under arenan så nu får man gå igenom slakthusområdet :(
Puss o Kram!♥



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design