Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

So I just ride

Skrivet:    ·  Allmänt
Sitter och lyssnar på Ride med Lana del Rey och tar det lugnt efter att Röjar Ralf (lillkusin Elsie) varvat ner och de andra oxå börjat softa lite...
Var ute med bryggflotten idag och besökte en spännande liten kanal i vassen, fast egentligen var den inte så spännande men det låter ju så mkt häftigare om man skriver att den var spännande!
Det är ju dessutom så sjukt varmt både i luften och vattnet så på vägen tillbax simmade jag, mamma och Malte en 1km in till bryggan igen medans Märta och Erland stod på flotten och väntade på att få hoppa i de med.
Puss och Kram!♥ 
På bryggflotten i den spännande kanalen... ^_^
♡dite♡
Skrivet: 2013-07-27,  kl. 00:06:15 Blogg:  http://affys.se

superfin bild!

tänkte tipsa om min tävling som jag har på bloggen just nu, där du kan vinna en valfri klocka, bla från märket Daniel Wellington, delta gärna :D
http://affys.se/2013/july/vinnare-ny-tavling.html#comment

kram! (ber om ursäkt om jag redan tipsat om tävlingen)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design