Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Boda Borg

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick till skolan idag vid kvart i åtta, inte för att vara i skolan då utan för att sätta mej på en buss tsm med massa andra folk från 7:an och åka t Boda Borg. Resan dit tog typ en o en halv timme och sen var vi där och körde i ungefär 7h, och det var så kul. Skulle lätt åka tbx dit imorrn och göra allt igen!
Utav 22 samanlagda banor klarade min grupp 10st (var m. Norma, Vera & Rebecka)  och det var rätt bra gjort även fast det låter rätt lame. Den bästa från alla oss klarade typ 16st tror jag och det är extremt få som klarar alla.
Puss och Kram!♥
Jag o Tilda O satt med varandra på bussen ^_^
Blev lite besviken när jag insåg att det inte var ngt fort utan ett hyreshus typ, men det var så bra gjort allting innomhus att det verkligen inte spelade någon roll alls!!!!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design