Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Honeycomb

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Johanna och Alma från spelet idag, kändes som att det var typ ett år sen sist så det va jättekul att träffas igen. Vi drog in till hötorget iaf och väl där letade vi oss fram till Honeycomb den absolut bästa yoghurtshoppen ever i sthlm. Jag och mormor åt där i början av sommaren då vi fick rabattkort dit så vi passade på att äta där nu oxå. Eller gentligen va det ingen slump, vi åkte in dit bara för att äta där haha. Fattar ni då hur bra det är?
Dock behövde Johanna åka rätt tidigt då hon skulle iväg på en grej men jag och Alma stannade kvar ett tag till. Gick runt rätt mycket och jag fick äntligen köpa koftan på Gina så jag va glad. Sen kollade vi runt på massa andra ställen men hitta inget bra typ :)
Nu ska jag träffa Frida så måste sluta..
Puss och Kram!♥
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design