Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

It´s friday friday

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt lugn dag idag i skolan. Har bara fyra lektioner på fredagar så dagen rullade på. Gick hem till Erik efter skolan tsm med Jossan och var där tills rätt nyss. Satt och gameade, pratade, chattade med massa folk från varandras mobiler och hade allmänt kul. Blir mer och mer sugen på att börja spela nu när jag varit m. Jossan och Erik så mycket. Funderar på om det är värt det och den största anledningen på nej sidan är att allt runt omkring spelet verkar så rörigt och jag är rätt säker på att jag skulle misslyckas om jag försökte förstå...
Åt godaste hamburgaren på länge hos honom iaf så är i värsta matkoman. Skulle vilja springa runt typ och få igång kroppen men alldeles för trött för det. Ska iväg på nån "aktivitetsdag" imorrn med familjen+en annan familj. Grovt otaggad asså riktigt grovt men får försöka göra det bästa av situationen som vanligt. It´s worth a try :)
Puss och Kram!♥
 Erik, Jossan och jag på lektionen...
Fin fina bilder ^_^
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design