Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Regnar

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet att det blir tjatigt att skriva att jag haft en bra dag idag igen men har det, bättre än vanligt faktiskt. Hade kul i skolan osv osen efter drog jag, Oliver, Jossan och Erik hem till Erik och typ snackade osv. Blev verkligen random samtal om allt och vet inte om vi kom fram till sådär jättemycket vettiga saker men det var kul och bara chill, precis så som man vill att det ska vara liksom. När vi gick där ifrån hade det slutat regna också så då blev jag glad, gått runt och varit lite små deppig över vädret men nu är jag glad igen. Tror inte jag behöver skriva en gång till hur mycket jag vill att det ska börja snöa igen, ni kanske kan lista ut det själva :)
Är för övrigt rätt taggad på livet i allmänthet just nu. Ska baka lussebullar imorrn på hemkunskapen, vi slutar om tre dagar, det är jul väldans snart plus att jag har så sjukt många bra vänner att jag går runt och är lycklig basiclly all the time. Kort sammanfattning av mitt liv, hur går det i ert?
Puss och Kram!♥
De här är dock efter att Oliver gått men men ^_^
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design