Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Skolfotot

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick äntligen vår skolkatalog efter att ha väntat i 4mån. Hela klassen blev typ fett hype och är för första gången nånsin lite nöjd med den här bilden bilden man är själv på om ni fattar vilken jag menar, dock rätt missnöjd med själva skolfoto. Jagstår i mitten och på nåt vis har mitt hår hamnat på ett rätt udda sätt så det ser ut som att jag satsar så mycket mer än resten av klassen vilket är grovt pinsamt...
Spenderade eftermiddagen tsm. med Jossan i mitt rum typ. Satt och pratade om lite allt möjligt, sen ringde vi Erik på skype och hade värsta deep talket, asså riktigt djupt typ. Pratade rätt länge iaf innan Jossan behövde hem och jag var tvungen att äta innan teatern. Märker mer och mer verkligen hur tacksam för alla mina vänner, hur de får mig att skratta varje dag och får mig att släppa alla tankar. Alla borde verkligen ha vänner man kan säga allt till och jag har mer än en och det gör mig glad på riktit, tycker om livet nu gajs. Går runt och är glad typ :)
Puss och Kram!♥
Vår klass är överst ^_^
 Blev en bild av famsidan av katalogen oxå
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design