Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bergsbestigning!

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick ut på en långpromenad m. mamma o Malte idag. Tanken var att vi skulle gå upp på Hammarbybacken oså men ist klättrade vi upp för berget. Ni vet den där döbranta sidan av berget där man inte åker skidor, där tyckte Malte vi skulle klättra upp så de gjorde vi haha. Det var faktiskt förvånadsvärt lätt att ta sej upp och när vi väl nådde toppen så visade det sej att det typ även var den enda vägen att just gå upp då snökanonerna var igång i backen.
Nu ska vi iväg o hälsa på våra kompisar som nyligen köpt hus här i området, de håller på med en totalrenovering så vi ska lixom se hur det ser ut innan haha. Efter det kommer Ida o Alva hit odå ska pepparkakshuset rivas!!!
Puss och Kram!♥
 Bilder från promenaden ^_^
 Fikade när vi kom hem...
♡Moa♡
Skrivet: 2014-01-12,  kl. 17:15:47

Vilken fin bild på dej och din mamma! :)

Svar: Tack :)
Tilda-Den fluriga tjejen♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design