Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Otursdagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en extremt dålig dag idag! Först så åkte vi ut t nåt naturreservat som hette Ruban elr nåt sånt för att ha nånslags frilutfsdag och det var så kallt. Jag trodde att mina tår skulle förfrysa och "lekarna" lärarna planerat blev en riktig flopp.
Men det värsta hände på hemvägen då jag, Elin, Sofia, Märta och Tilda O bara tänkte ta hissen (vetefan vrf vi fick för oss det, jag sa tom innan att hissen skulle stanna) självklart händer det oxå. Vi fem satt fast i en kissluktande hiss i ca. 35min. Fy vilken panik som attakerade, två av tjejrna fick klaustro och en fick problem att andas. I det ögonblicket är det rätt svårt att hålla humöret uppe, men vi tog oss ut o mår bra oså. Shit skakar nu när jag sitter och skriver det här. Aldrig mer hiss!
Puss och Kram!♥
 Fin bild på grillen haha...
 
Efter en lång tid i en hiss så får man faktiskt!  
♡Maggan♡
Skrivet: 2014-01-18,  kl. 00:49:37

Fy vad otäckt. Det bästa sättet att komma över det som har hänt är nog att åka hiss så fort som möjligt. Ta med dig mamma eller pappa.
Kram

Svar: Aa jag tror samma sak, får försöka...
Kram! ❤️
Tilda-Den fluriga tjejen♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design