Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sälen på sommaren

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom hit till Sälen igår kväll efter totalt 9h resa. Blev många gemensamma stopp på vägen varav ett på ett antik loppis där jag köpte en supergullig burk till mitt rum. Träffade även papporna på vägen en kortis innan de fortsatte iväg på varsin cykel.
Idag begav vi oss upp i trollskogen iaf tam med oväntat många andra. Va jättekul att se allt på sommaren och upptäckte en hel del nya saker. Kommer bli en helt annan grej att åka här på vintern sen haha. Är lite frånvarande nu då all i familjerna (inklusive papporna som kom fram hit till Sälen nu ikväll) sitter o kollar på finalen i vm, tkr de går dåligt för Tyskland o hatar domaren men annars rullar det på haha.
Puss och Kram!❤
 Random skylt och Olivia, Charlie,Malte o Mästa framför nåra troll
 Olivia hoppar ^_^
 Högst upp är alla vi, de andra 3 är bilder från promenaden 
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design