Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Utö dag 2

Skrivet:    ·  Allmänt
Drog iväg till en strand som heter Stor Sand nästan direkt efter frukost och var där sen hela dagen.Badade massor, dök från några klippor, läste massor i min bok, solade, åt lunch o badade ännu mer. Va verkligen a perfect day och njöt verkligen. När vi kom hem sen bytte vi om och cyklade till Pål och Claudia, familjen vi ätit lunch med dagen innan, och var där på fördrink tsm med David o Alex familj. Hade spelat fotboll med de killarna kvällen inna så kände typ varann.
Efter ett tag skulle de typ köra kull av nåt slag så jag va med men vi hann knappt köra innan vi kom ner till viken precis nedanför Pål o deras hus. När det blir för varmt så kommer algerna in och just i deras vik hade det lagt sig som en tjockt gråbrunt täckte på vattenytan. Asså det va så äckligt! Så va kvar där aslänge o kastade stenar typ o såg hur hålen efter stenarna typ sögs ihop, så konstigt :/
Puss och Kram!♥
Va sjukt fint vid Stor Sand
Klipporna va amazing!
Edvard passade på att sola lite på stranden haha
 Pappa tog kort på hela gänget under middagen och till vänster är Märta och Elvira med sina dockor
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design