Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Utö dag 3

Skrivet:    ·  Allmänt
Efetrsom det va planerat att vi skulle åka hem den här dagen var även upplägget för dagen enligt det. Så vi drog iväg en "kortis" till skomakarskär. Två st i varsin kajak, en i en optimistjolle, Malte o edvard tog sig dit på en vindsurfingbräda (utan segel...) o resten av oss åkte båt. Så bara resan dit var ett äventyr i sig haha.
Va jättefint på ön iaf och vi va där ett bra tag o dök o hoppade från klipporna där, sen började vi röra oss hemmåt för att hinna packa iordning innan båten, men då blev vi erbjudna att stanna en natt till. Så vi fick packa upp allt igen haha. Men att vara kvar va verkligen det roligaste för alla odå när vi inte hade ngra planer längre drog vi till hopptornet o badade där :)
Puss och Kram!♥
 Båten när vi kommit till ön
 Kajakerna o optimistjollen, hälften av gänget på klipporna
 Deras valp Steffo va 10 veckor o hängde med överallt, men mest i skuggan ^_^
 Malte, Steffo o Vilgot. Jag som läser och glassen jag åt när vi kommit tbx från ön
 Va fullt med folk vid hopptornet och man "lärde känna" typ alla där :)
 Bilderna på sidan är från området runt tornet. Bilden i mitten är på mamma



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design