Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Så bra dag

Skrivet:    ·  Allmänt, Enskedespelet-2014
Sitter i soffan med träningsvärk i hela kroppen typ. Har kört fullt ös hela dagen. Mötte upp Johanna och Liv i förmiddags oså åkte vi on t kungsan, dock visste inte vi att det var "smaka på Stockholm" nu, visste bara att det var nånslags festival så vi åt mcwraps från donken ist haha. Men gick igenom festivalen iaf och träffade både Dogge Doggelito och Maria Montazami.
Drog t Johanns en sväng sen innan vi åkte upp t spelet. De filmade idag men dock bara en "överbild", så hoppas att de kör närbilder och sidobilder på söndag elr nåt. Anledningen t min träningsvärk är nog oxå från spelet. Blir alltid grovt hype i vår långa paus mellan scen 26 och scen 43, så jag, Selma, Liv, Alma, Sandra, Vilmer, Pernilla, Minna o Tove hoppade runt och dansade typ. Vilmer och jag testade även krabbgång och kom överens om att det var en väldigt bra metod haha. 
Bara fem föreställningar kvar nu, alla är slutsålda!
Puss och Kram!❤️
Bästa maten ^_^
Maria Montazami :)

Selfie på festivalen..
Värsta grymma fotoautomaten i gallerian, kostade 1:- per bild haha


♡Johanna♡
Skrivet: 2014-06-06,  kl. 23:27:49

Så mycke swag så det är löjligt ^^ 😎

Svar: Jarrå haha <3
Tilda-Den fluriga tjejen♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design