Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bra dag igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Brukar ofta vara rätt hypade på matte lektionen på torsdagar men idag var jag och några andra från kören iväg och repade med "lilla kören" som innehåller åk 4-6 så vi repade några låtar vi ska köra med de. I lilla kören är de bara 12st typ så vi ska vara deras "back-up" när de uppträder för resten av deras årskurser. Men det jag ville komma till var att efter kören hade Tove, jag och Jossan kvar all vår energi så vi var så grovt hypade. Sen skulle vi in på Ica en snabbis för Tove skulle handla och jag skratade så jag höll på att kissa på mig.
Var hos Tove ett tag innan hon behövde dra och då cyklade jag och Jossan hem till mig och hade värsta deep-talket. Ni vet när man bara pratar om allt möjligt, allt från killar till livet i allmänhet. Efter det åt jag lite snabbt innan jag drog till teatern, var näst sista gången och då en av ledarna är borta nästa vecka gjorde vi ett uppspel av en mini teater vi repat in. Vi var indelade i olika grupper och varje grupp hade en scen så det var kul att få se alla andras scener :)
Puss och Kram!♥
 
Då jag är extremt sugen på snö blir det en Vemdalen bild ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design