Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Future tag

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
1.) Vad ville du bli som liten?
Lärare typ och mamma. Hade planer på att bli någon form av artist oxå, de drömmarna sumpades dock när jag insåg att ja inte kunde sjunga...

2.) Vad vill du bli nu?
Skådespelerska är prio ett. Men journalist, programledare och kanske kanske lärare, vill dock inte jobba som lärare hela livet utan de skulle vara som typ vikarie elr nåt. Guide eller reseledare vore oxå kul :)

3.) Var vill du bo när du blir stor?
Låter bilderna tala...

4.) Vilken är ditt drömgymnasium/ college?
Har ingen koll alls på gymnasielinjer i sthlm. Eller någonstans i Sverige. Vill absolut inte gå teknik eller någon annan linje med mycket matte och NO. Något kreativt vore där emot kul.

5.) Var ser du dig själv om fem år?
Är 19 då så bor i eller är på väg att flytta till London.

6.) Om du fick välja vem som helst som "room-mate" vem skulle du ta? Varför?
Skulle vilja ha Taylor Swift, Little Mix gänget, Sarah Hyland eller Shay Mitchell. Alla de verkar vara sjukt snälla och roliga personer som har fötterna på jorden lixom. Ja vet att alla de är äldre än mig men i min fantasi skulle vi ha samma ålder lixom.

7.) Hur många barn vill du ha i framtiden?
2-4 skulle jag nog säga. Tycker det verkar så sorligt att vara ensambarn och mer än fyra skulle bli kaos. Så 2,3 eller 4 är perfekt :)

8.) Vem är din absoluta drömman?
Well Ed Westwick, Dave Franco, Ryan Guzman och Channig Tatum är det ju inge fel på

9.) Vad är framgång enligt dig?
Att man har ett jobb man tycker om, en familj som älskar en och en bostad typ. Självklart är pengar en stor del i det hela men allt det jag skrev måste oxå finnas där. Vem ska du dela lyckan med utan en familj? Vad gör du på dagarna om du inte har ett jobb du gillar?



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design