Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Träning

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en allmänt bra dag typ. Asså både i skolan, det rullade på osv, fick godaste lunchen osen var alla allmänt hypade. Efter skolan drog jag och Jossan hem t Tove och åt nån form sv mellis där innan vi åkte en snabbus till Espresso House. De har nåt erbjudande nu i sin app där man får en valfri varm dryck för upp till 41:-. Så jag och Jossan tog Vit varm choklad som var läskigt god och Tove tog en Caramel latte.
Nu kom jag nyss hem från min dans lärde mig 2 namn idag så är fett stolt haha. Jag hade dessutom ingen aning om vad som ingick i kursen när jag anmälde mig och det visade sig vara en hel del styra så jag är helt slut när jag kommer hem typ. Sen jobbade vi vidare med koreografin som är så avancerad men oxå rätt udda, får se hur det blir i slutändan :)
Puss och Kram!❤️
Så gott ^_^
Tove och Jossan



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design