Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Klättrat i berg

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Elin idag efter lunch. Hon kom hit och vände för på direkten typ gick vi iväg till Ica och köpte varsin Swebar. Det är typ nån form av proteinbar som är sååå god, vi testade den med kanelbullesmak idag och den var faktiskt rätt god, smakade förvånadsvärt mycket kanelbulle :)
Tog med oss de och satte oss på ett berg precis vid parkeringen iaf men när vi suttit där ett tag bestämde vi oss för att fortsätta gå. Vi hamnade på andra sidan gatan på ett ännu högre berg där vi satt och pratade ett tag. Älskar den platsen, man ser ut över hela området typ. Aja hade lite problem när vi skulle ta oss ner så blev bergsklättring på hög nivå haha men det var kul. Sen skulle hon iväg så jag var och hämtade Märta och nu står pappa och steker pannkakor. Drar iväg till teatern sen och ikväll blir det nog ännu mer NO plugg...
Puss och Kram!♥
Elin hade börjat äta på sin...
 Just här hade vi kommit ner från berget men men :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design