Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Beauty hacks-Ansikte

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har långt ifrån perfekt hy det vet jag, men jag har en del knep för att se till att min hy inte blir värre än den är samt för att försöka förbättra den. Så här kommer några tips:
 
  1. Torra fläckar, jag drabbas ofta av det under vintern och hösten. Ser riktigt fult ut och gör att sminket inte fastnar. För att ta bort de skrubbar jag mitt ansikte efter att jag sköljt av det. De torra fläckarna är döda hudceller som inte kan tas bort av sig själv så då är det viktigt att skrubba bort de så att den nya huden får andas. Viktigt att smörja in med ansiktscream efteråt och återfukta!
  2. Finnar, efter som att huden kring finnarna ofta blir oljig tror många att det enklaste sättet att få bort de är genom att låta de torka ut, dvs inte smörja in området med cream. Detta är fel! Huden där är i precis lika stort behov av underhåll som någon annan del i ansiktet så fort man tvättat av sig smörjer man in hela ansiktet med återfuktande cream.  
  3. Sminkpenslar, när jag använt mina sminkpenslar ett bra tag, främst min Foundation borste, börjar de bli rätt sunkiga. Sminket stannar ju kvar varje gång man sminkar sig så det är precis lika viktigt att tvätta de som att tvätta ansiktet, eller rent av håret. Skölj de ordentligt med ljummet vatten och rengör med shampoo och balsam. Det kan kännas jobbigt och onödigt just då men rena penslar är hur härligt som helst, och smutsiga ger lättare finnar och andra orenheter.
♡Anonym♡
Skrivet: 2015-04-07,  kl. 13:11:37

Tack vilka bra tips. Har torra fläckar jag oxå så nu vet jag




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design