Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Kort om dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt tuff dag idag för min del tyvärr. Hade konstant mensvärk idag från dess att i började tills att vi gick där ifrån. Vid ett tag satt jag som en köttbulle på golvet i köket och tog djupa andetag bara för att jag hade så ont. Var rätt tufft ett tag på eftermiddagen men kämpade mig igenom dagen. Stod i kassan idag igen och det var lika kul idag. Gillar verkligen att knappa in allt i kassan, fixa osv. känner att det är ett jobb jag skulle kunna ha i framtiden. Asså service och sånt, inte kassajobb haha.
Efter praoen åkte Tilda och jag iväg och hämtade Tildas hund som hade varit med på Tildas mammas jobb. Vår plan var att ta en promenad med hunden några stationer istället för att åka t-bana hela vägen hem. När vi gått ungefär 200 meter tvärvägrade hennes hund att gå dock, så Tilda fick bära honom i hans väska under hela vägen. Vi gav på att gå upp efter att vi gått lite mer än en station för jag var tvungen att åka hem då jag skulle till tandläkaren. Efter tandläkaren träffade jag även Jossan och Erik en snabbis och det var himla kul. Stod ute och pratade i två timmar om lite allt möjligt, Erik hade även när han var i alperna under lovet köpt choklad till oss som vi fick idag. Han verkligen inget annat än snäll den människan!
Puss och Kram!♥
 Ljuset på toan är inte bra någonstans...



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design