Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Målare

Skrivet:    ·  Allmänt
Har jobbat i princip hela dagen idag med olika saker. På förmiddagen och lite efter lunchen målade jag 6 olika dörrar till tre olika hus. Älskar att måla verkligen, och då menar jag inte tavlor osv utan jag menar dörrar, väggar aa you name it. Vet inte varför riktigt men är typ lugnande och kanske har något med mitt perfektionist sinne att göra, att jag gillar när sakerna är färdigmålade och ser snygga ut och så.
Efter att jag målat fick jag hjälpa morfar att lasta havre som skulle vara foder till hönsen. Var så mycket roligare än det låter haha, trust me. Går typ inte att förklara heller men men. Avslutade dagen med att måla ytterligare ett dörr par så var helt slut när jag kom in. Tog en lång dusch och försökte tvätta bort all målarfärg från kroppen men det gick lite sådär. Var tvungen att skrapa bort all gammal färg från en av dörrarna och då ramlade det mesta ner i min hårbotten. Så om man kollar nära ser för tillfället ut som jag har fått en enorm invasion av löss och det suger ju rätt hårt, men några tvättar till så försvinner det nog.
Puss och Kram!♥
Jättefokuserad...
 
Jättepoetisk bild på färgburken



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design