Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sportlov nu!

Skrivet:    ·  Allmänt
Sorry för att det bara blev ett inlägg idag på bloggen. Är så inne i att fixa inlägg till Sportlovsveckan att jag glömde bort veckan som faktiskt är nu, kommer ju åka skidor hela lovet så försöker fixa lite innan. Pappa ska dock ta med sig vårt bärbara wifi så kanske blir det något/några inlägg väl på plats men javenne så är lika bra att be on the safe side liksom. Aja är sjukt taggad på själva skidåkningen och ska bli kul att åka till ett helt nytt ställe, vi ska till Lindvallen nämligen och där har jag aldrig varit så aa. Vet jättemånga från området som också ska dit, ingen i min ålder som vanligt men får tvinga Malte att låta mig åka med hans kompisar haha.
Hade en riktigt mysig dag i skolan också med lugna lektioner och mycket jobb gjort. Håller på att skriva krönikor i svenskan och jag har valt ämnet "Betyg i 4:an" och om man får skryta lite, vilket jag tänker att jag kanske få göra eftersom det är min blogg, så är min krönika riktigt bra atm. Jag kommer säkert hata hälften av den om några dagar och skriva om den och så men för tillfället känns det bra. Tänkte ta med mig den till stugan och se om jag får lite insperation där uppe samma sak ang en av uppsattserna som jag säkert skrivit om 257 ggr vid det här laget. Men men, hoppas ni får ett bra lov och slipper allt plugg osv nu så kanske vi hörs senare :)
Puss och Kram!♥
 
♡jonna♡
Skrivet: 2015-02-21,  kl. 10:27:10 Blogg:  http://jonnarosenblad.se

Åh Lindvallen är supermysigt! Ha så kul :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design