Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

En göra klart dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en göra klart dag idag i princip. Postade iväg två sena julklappar som jag haft hemma sen vi kom hem från mormor och morfar men har bara gått och skjutit på att få iväg, satt i flera timamr och sökte runt på ställen där de sålde sminkspeglar eller tips på hur man kunde göra egna. Slutade med att vi hittade en bra hemsida som vi troligtvis ska beställa hem en ifrån och kom även överrens om en del idéer som skulle funka i mitt rum så känns som att det är ett steg på vägen i alla fall. När alla saker blir genomförda är en helt annan grej men nu känns det verkligt, eller mer verkligt än det gjorde förut.
Efter att vi blivit klara med alla planer för mitt rum drog jag och mamma upp till Globen för att köpa en present till en familjevän som fyller atron snart. Men när vi ändå var där såg jag till att fixa lite grejer jag behöver själv så som torrshampo, vanligt shampo och balsam samt eyebrow fix. Saknar dock fortfarande puder och det är lite akutläge ang det men behöver åka till ett Sephora för att få tag på det så får se till att dra in till stan om inte allt för lång tid... Kvällens planer är att kolla på film och försöka bli lite mindre förkyld. Resten av familjen är hos några kompisar och äter middag. jag var där jag med och åt men gick hit sen, har inga vänner i min ålder och dessutom känner jag mig som en hög av förkyldhet så jag gick hem. Man kan verkligen behöva vila ibland :)
Puss och Kram!♥
Allt på bilden är från H&M utom strumporna som jag köpte på Polarn och Pyret haha
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design