Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Heliumballonger

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Just nu så har vi besök av ett gäng franska ungdommar i vår skola, de är här och bor hos niorna som har franska som extra språk för tillfället och sen senare i vår kommer niorna här ifrån åka till de och hälsa på där en vecka. Troligtvis kommer vi också få göra det när vi går i nian så är himla kul att de är här nu för då känns det så mycket mer verkligt för vår del, att vi också ska få uppleva det senare om inte något går helt åt skogen. Några av fransyskorna var även med på vår franska idag så det var jättekul, sen märker man även hur mycket vi har kvar att lära oss men vi är på väg :)
Efter skolan gick jag till Erik med Jossan och Oliver. Erik hade typ en helium tank hemma som vi testade att köra med och var verkligen sjukt hur alla blev att låta. Första gången Erik pratade med helium fattade jag inte ens att det var han, sjukt hur rösten kan ändras verkligen. Som tur är håller det inte i så länge så rösten kommer tillbaka som vanligt men ni som inte testat det någon gång måste verkligen köra för man skrattar så mycket. Satt för det emsta faktiskt i hans rum och höll på med ballonger de hade kvar från en fest osv, samt pratade om livet typ, va väldigt cozy hur som helst och var kvar där rätt länge. Up next för mig nu är troligtvis städa i ordning i mitt rum och ladda inför skolan imorrn. Börjar en ny tjej hos oss så så får se hur hon är ^_^
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design