Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Saker på g

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Ja ni bloggläsare har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om idag, tänkte att jag kunde berätta om elevens val och att vår skola firar 100 år men sen upptäckte jag att jag redan skrev om det igår så då tog mina idéer slut lite grand. Det finns en sak som jag går runt och tänker på HELA tiden för tillfället men det är inte riktigt spikat att det kommer bli av ännu (händelse som inträffar under sommaren) så vill inte överrösa er med info bara för att det sen inte kommer bli av men men. Så fort det är bestämt kommer min blogg troligtvis bara handla om det för det är vad hela jag bara handlar om hela tiden och basiclly det enda jag tänker på ungefär...
Sitter för tillfället och planerar lite saker med mamma. Vet inte om ni minns att vår familj och en kompisfamilj till oss hade en aktivitetsdag i december då vi bakade pizza och körde kampsport mm. (inlägget finns här) iaf så är det vår tur att ordna något nu. Men det finns verkligen oändligt mycket saker att göra och det gäller att hitta något som är rimligt och som alla troligtvis kommer gilla och klara av. Vad vi bestämmer kommer vara hemligt fram tills dagen D, men vid den dagens slut får ni självklart en update. Andeldningen till varför jag inte berättar är att familjen vi ska göra det med inte får veta vad som ska hända, så om någon av de skulle läsa min blogg blir det inte mycket till överraskning om hela dagens planer står uppskrivna här. Aja blev mycket hemligheter i det här inlägget men hoppas det är okej :)
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design