Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Djurpark

Skrivet:    ·  Allmänt, Resor
Eftersom det var familjernas första dag idag tog vi det lugnt och packade bara ihop matsäck och gick iväg till parken vi var i en av våra första dagar. I den parken finns det som ett mindre gratis zoo och det var något som lockade alla. Tog oss dit tack vare Iris som kommer att stanna med oss under helgen, och var där sen hela dagen. Kikade på girafferna, aporna, krokodilerna, zebrorna med mera i brännande sol vilket gjorde att vi tog vår lunch i skuggan under ett stort träd. Efter maten spelade vi ett par omgångar GRIS, ni vet när man kastar en boll och får en bokstav om man tappar den, och när man samlat ihop alla fyra bokstäver åker man ut. Var himla kul i alla fall och blev några rätt seriösa matcher.
När det var dags att promenera hem igen tog de mindre barnen och papporna den snabba vägen hem medan jag, Agnes och mammorna gick längs med floden hem och tog ett stopp vid en liten krog med utsikt över Lyon. På väg hem ifrån den sen blev vi ombedda att handla middag, så blev ett stopp till fast vid den stora mataffären i området. Plockade ihop grejer till hamburgare som Fredrick, pappan i andra familjen, grillade när vi kom hem. Skojar inte när jag säger att det var den godaste hamburgaren jag har ätit, var med mozzarella, guacamole, grönsaker och mayo på. Förstår ni då at det var bra grejer? :)
Puss och Kram! ♥
 Gruppbild i parken
 Blandade bilder på giraffer, Märta och Kajsa och när vi träffade ett gäng taiwaneser
 
♡Sarah♡
Skrivet: 2015-07-11,  kl. 19:22:42 Blogg:  http://CheerSarah.devote.se

Kul o kolla på djur :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design