Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Barnvaktat

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt lugn dag på förmiddagen jag gjorde inte så mycket. Kollade på ett par avsnitt av Baby Daddy i princip innan jag tog en lång dusch. Är så extrem när det kommer till duschning och vill inte tvätta håret med schampo för ofta för att det sliter så mycket på håret. Så innan idag var senaste gången jag tvättade håret i torsdags och det är för att jag nu ska kunna vänta med hårtvättning i tre dagar och sedan göra det dagen vi flyger till Frankrike. Vill inte flyga med smutsigt hår och vill inte behöver duscha det första jag gör när jag kommer till de. Förstår ni?
Efter lunchen och en snabb promenad gick jag i alla fall i väg upp till mitt gamla dagis och hämtade Gustav och Elsa. Var så kul att hämta de för de blev sjukt glada båda två och berättade för alla sina kompisar att jag var där och hämtade de. Gick sedan till de där barnen satt och ritade ett tag innan jag ställde fram middagen föräldrarna hade fixat sedan tidigare. Så vi åt, sen ville de kolla på Bolibompa ett tag innan vi gick ut i deras trädgård. De hoppade lite studsmatta och höll i ett café med mera, var verkligen så mysigt att passa de. Så söta barn!
Puss och Kram! ♥
 Förlåt för extrem dålig bildkvalité men här är deras hamster som Elsa stolt visade upp :)
 
♡Sandra♡
Skrivet: 2015-07-18,  kl. 08:54:56

Vi är så himla glada allihop i familjen Astorsson att du vill passa våra barn ibland. Hoppas att du kan fortsätta med det även i höst.
Kram

Svar: Ja det hoppas jag också, underbara barn!
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design