Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Caitlyn Jenner

Skrivet:    ·  Quotes, Djupa texter
Jag vet inte vart jag ska börja för att förklara hur stolt och glad jag är över det här. Bruce Jenner är numera bara en gammal friidrottare och en man som var med i Keeping Up With The Kardashians. Från om med nu har vi Caitlyn, ingen annan. Bara det faktum att hela kändis världen och resten av U.S.A har accepterat Bruces hela övergång från man till kvinna utan ifrågasätta, klanka ner eller på något vis säga att det hon har velat göra är fel är så bra. Vi behöver mer uppmärksamhet kring köns osäkerhet. Det finns så många där ute som lever med känslan av att de är födda i fel kropp, och har fel kön men att prata om det eller på något vis uppmärksamma det är lite förbjudet. Det ligger lite grand i "det här pratar vi inte så mycket om" mappen.
Nu har vi blivit mycket bättre på att acceptera att alla känner olika saker och vill olika saker men vi är långt ifrån färdiga med acceptationen. Det finns fortfarande fullt av länder som har dödsstraff eller livslångt fängelsestraff för homosexualitet och transsexualitet med mera. Folk blir alltså mördade och satta i fängelse bara för att de inte är precis så som den "normala" människan är. Bara det faktum att man ska behöva "komma ut" om man inte får känslor för det motsatta könet är så konstigt tycker jag. Om jag blir kär i tjejer är det inget mer med det utan det är bara så det är. Vem har rätt att säga att det är fel på mig i det läget? Vem har rätt att hota mig till livet om jag berättar för folk att jag blir kär i tjejer? INGEN!
Jag personligen anser att det är så fel att folk ska behöva leva hela sitt liv i värsta fall utan att få älska den man vill bara för att det går emot normen. Eller att man ska behöva leva hela sitt liv som kille när man egentlige inte vill något annat än att vara tjej bara för att det är fel. Så att allt det här händer med Caitlyn på en sådant publikt och uppmärksammat ställe som Hollywood faktiskt är är så himla bra. Vi behöver fortsätta visa upp att det inte finns några som helst fel med att vara hen, queer, bisexuell, homosexuell, transgender och så vidare. Vi är inte mindre värda för att vi känner eller tänker annorlunda och med rätt mäng kärlek och support kan vi åstadkomma något på riktigt men det krävs att vi alla accepterar varandras osäkerheter och står på oss.
 
 
♡Anonym♡
Skrivet: 2015-06-03,  kl. 17:21:22

Gillade verkligen den här texten, egentligen alla dina sånnahär texter där du skriver lite mer åsikter och så. Håller med dig också om att det är bra att man får visa vad man känner. Väldigt bra text alltså

Svar: Vad kul att du gillar de! :)
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design