Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Joiat gymklubben

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en seg förmiddag där jag återigen inte gjorde något ordentligt drog jag på mig träningskläder, packade ner skor och vattenflaska med mera och satte mig på tunnelbanan. Åkte in till Friskis och Svettis gymmet vid Skanstull, kom dit skit nervös och osäker. Frågade urdumma frågor inser jag nu i efterhand, men betalade låste in mina grejer i ett skåp och satte igång.
Bestämde mig för att köra någon form av "leg day" och gjorde därför endast ben övningar. Startade med tio minuters crosstrainer och gjorde sedan maskiner där jag tränade framsida lår, baksida lår, vader och sen gjorde jag även omgångar av utfallssteg med fria vikter. Var så skönt att köra på men jag tror inte ni förstår hur det kändes att gå i trappor efter det, mina ben var så stela. Stampade runt allt annat än diskret och gick så udda verkligen, men shit vad värt det var. Ska troligtvis tillbaka dit på torsdag också med Erik och kommer längta ihjäl mig tills dess typ. Känner att ett träningsfreak börjar gro inombords nu asså, och då har jag bara varit där en gång...
Puss och Kram!
 Blev ett litet inspomellis när jag kom hem, men kände att det behövdes :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design