Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Musikaliska

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Vet inte ens vad vi gjorde i skolan idag egentligen. Städade olika områden imorse, jag Tove, Jossan och Tilda O fick korridoren utanför bilden, och där skulle vi sudda bort all blyerts från väggar, skrubba bort smuts osv, helt enkelt göra snyggt inför nästa termin. Men efter att vi gjort det fanns ingen annan uppgift så vi var kvar i blidsalen som var vårt "hemklassrum" och dansade och lyssnade på musik ett tag innan vi fyra som städat tillsammans gick till Tilda då vi hade en timmes lång rast.
Var där och spelade piano lyssnade på när Tilda sjöng asbra bara för att sedan gå upp till skolan och lyssna på folk som tränade inför avslutningen imorrn. Det var en slump att vi såg när de tränade men jag är så glad för det, alla var så duktiga. Alltså inte duktiga på nivån lågstadsbarnen är när de sjunger alfabetssånger, utan bra på den nivån att jag fick rysningar och satt och gapade när de sjöng och spelade. Efter att vi sett genrepet, kollat på den årliga matchen i Volleyball mellan niorna och deras lärare åkte jag, Tove och Jossan in till stan och sista minuten handlade lite grejer inför avslutningen. Fick uppleva otrevlig personal som följde av ett aggressions utbrott från min del. Men efter många anklagelser och argument från min del fick jag halv igenom det jag ville och allt löste sig men kan tänka på sådana i vår ålder eller yngre/äldre som inte har modet att stå på sig. Det är så viktigt att vi kämpar för vissa försäljare är så fula och använder så fula metoder så stå på er guys. GE ER INTE.
Puss och Kram! ♥
Kände att det var ett tag sedan ni fick en bild på mig :)
 Längesen ni fick outfit bild också
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design