Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Mycket på en dag

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit en rätt händelserik dag idag på så många vis. Ringde många samtal imorse och hade många långa samtal med olika vänner men allt löste sig så har väl i princip lämnat det bakom mig nu.  Men efter min dramatiska morgon åkte jag mamma och Märta iväg till Sickla sjön och jag badade för första gången i år. Var hur kallt som helst i vattnet men känslan efteråt var så värt det. Går runt och är genuint lycklig efter att jag har badat.
Tjugo minuter efter att jag kom hem från badet skulle jag dock iväg igen för att barnvakta hos några vänner till familjen. Föräldrarna i familjen skulle iväg på en fest, samma sak gällde mina föräldrar, så jag passade deras yngsta barn samt Märta som är i samma ålder som en av de. Var hur lugnt som helst och sju och en halv timmars arbete gick fortare än jag trott. Men är helt slut nu som jag har varit alla dagar under lovet hittills, vet inte om det är solen eller om jag bara är övertrött från när jag gick i skolan men gäspar alldeles för ofta och mycket.
Puss och Kram! ♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design