Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Två mindre bra skräckfilmer

Skrivet:    ·  Allmänt
Trotts att vi har så få dagar kvar i skolan har vi ändå hyfsat vanliga lektioner på något vis. Och det kan ju vara okej men när vår mattelärare tyckte att vi skulle ha ett mattetest på torsdag trotts att betygen redan är satta blev hela klasen rätt sur. Tveksamt om han kommer våga ha det där testet, men får se helt enkelt. Har faktiskt bara totalt 3 eller 4 vanliga skoldagar kvar nu då vi har en fotbollsdag och klassdagar framför oss så det känns så mesigt att klämma in ett test precis innan vi slutar liksom.
Efter en intensiv mentorstid som sista lektion där vi bland annat diskuterade klasskassan och olika sätt att samla in pengar, gick jag, Tove, Jossan och Axel till ICA. Tove ville ha vattenmelon så vi köpte det och gick sedan hit. Axel hade sett någon video av "Russian Hacker" om hur man skar vattenmelon på bästa sätt typ så han fick fixa det. Satt sedan och åt och pratade ett bra tag innan vi kom in på ämnet film och bestämde oss för att se nån. Men då hela min familj var hemma och satt i vardagsrummet gick vi till Jossan. Först skulle vi kolla på One Missed Call men de hade bara någon japansk version på Netflix som var jättedålig. Så bytte till Urban Legends: Bloody Mary och den var ännu sämre haha. Men såg klart den och trotts att filmen var sjukt dåligt gjord blev vi alla rätt rädda under filmens gång.
Puss och Kram! ♥
Axel haha ^_^
 
Vattenmelonen, seriöst godaste frukten på sommaren!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design