Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bästa kvällen

Skrivet:    ·  Allmänt
Vet inte om jag har skrivit något om att jag och fjorton av mina kompisar skulle jobba idag. Om inte så får ni veta det nu. När jag och ett gäng andra gick runt och jobbade som djur för Åhléns i höstas var det mammas jobb som fixade det. Idag hade ett nytt event där de behövde folk i min ålder så fick dra ihop 14 personer som alla stod redo utanför Globe Hotell vid halv sju. Vi blev sedan visade till ett rum är vi kunde hänga av oss och äta godis osv medan vi väntade och sen när klockan blev sju fick vi alla hoppa in i hissen och åka upp högst upp.
Det som på gick på hotellet var att en grupp från något IT bolag hade firma fest och när alla 150 personerna på den här firman gick in till lokalen på röda mattan så stod vi och skrek och lapade som att de var kändisar. När vi först stormade ut genom dörrarna och ställde oss längst med mattan de skulle gå på blev några av de rädda haha. Men när alla fattat vad som hände skrattade de och tyckte det var jättekul, och alla vi hade också askul! Skrattade hur mycket som helst och fick värsta energin av det där samt fick åter igen bevis på hur underbara mina vänner är, tons of love till er!
Puss och Kram!♥
Lite bilder innan vi startade haha
 Gruppbild ^_^
 När vi var på röda mattan :)
 Och slutligen när folk började komma
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design