Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Första tillfället

Skrivet:    ·  Allmänt
Vår skola fyller ju 100år i år så i vår, den 23 maj, ska vi ha någon sorts marknad som jag säkert berättat förut. Idag var vår första "elevens val" tillfälle som den här terminen är förebyggande arbetsgrupper inför den dagen. Jag, Jossan och Tilda O är med i PR och Marknadsförings gruppen. Så de i vår grupp ska ordna flyers, affischer, en blogg, facebook sida, ett instagram konto mm. för att ge så mycket uppmärksamhet som möjligt till eventet. Några i gruppen ska även kontakta två av lokaltidningarna och se om de har möjlighet att skriva om eventet så känns bra.
Jag, Tilda O och Jossan gick runt och intervjuade olika vuxna i skolan om deras arbetsgrupper och förväntningar på eventet under dagen och de ska läggas upp på facebook och bloggen sen. Var rätt kul att gå runt och fixa det, och blev lika glad varje gång vi bytte byggnad i skolan och fick komma ut i solen. Var även ute och gick en timme på eftermiddagen och njöt hur mycket som helst. Blev en del SO plugg efter det då vi har prov imorrn men känns som att även det är under kontroll nu så känns skönt. Blir en lugn kväll ikväll :)
Puss och Kram!♥
 
♡Klara♡
Skrivet: 2015-03-14,  kl. 09:52:17

Åh vad kul det låter ;)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design