Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Going to London

Skrivet:    ·  Allmänt
Två år har det gått sedan jag satte mig på planet till London senast och då tillsammans med mamma, Hannah och Helena. Jag var så taggad oh kunde knappt hejda min lycka, jag skulle iväg till the city of my Dreams och inget kunde gå fel! Hela den resan blev fantastisk och upplevde så många underbara saker och har sedan dess längtat som en galning efter att få åka tillbaka.
För ett tag sedan började mormor prata om att hon och jag kanske skulle åka ner dit. Ha en mysresa tillsammans och bara ha det kul. Mamma åkte nämligen iväg med sin mormor, alltså min gammelmormor, när mamma var typ sexton/sjutton så mormor tyckte att det var dags för mig med. I lördags bokade vi både biljetter och hotell nu är det officiellt! Kommer vara borta mellan den 6-10 maj och bor vid Hyde Park jättenära t-banan så har superlätt att ta oss in till city. Kan knappt vänta och räknar ner alla dagar tills vi åker nu, sex veckor och två dagar :)
 
♡Mormor♡
Skrivet: 2015-03-23,  kl. 20:28:09

Såååå kul det ska bli!!!

Svar: Ja verkligen!!!
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design