Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Interstellar

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Filmen utspelar sig i framtidens U.S.A. Ett U.S.A som är kantat av världens klimatförändringar när det aldrig regnar och ständigt kommer nya dammstormar som gör att all mat som odlas torkar ut. Mänskligheten kommer dö ut om man inte hittar en ny planet att bo på. Av en slump hittar Cooper och hans dotter Murphy en hemlig NASA station och Cooper som är en gammal pilot får snart ett uppdrag av befälhavaren på NASA. Han kan rädda mänskligheten och ta sig till en annan galax för att leta efter nya planeter att bo på, men det kräver att han lämnar sin familj bakom sig och hela sitt liv.
Jag hade verkligen inga förväntningar alls på den här filmen när vi började kolla på den. Det enda jag visste var att Tove sett att den hade bra betyg på olika sajter samt att vi såg halva trailern. Blev inte all lockad att se filmen at first faktiskt och trodde nog att vi skulle stänga av efter halva ungefär, men shit vad bra den var! Filmen är lite mindre än tre timmar lång och den var nästan aldrig långtråkig. Så ett stort, stort tips!
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design