Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Melodifestivalen

Skrivet:    ·  Allmänt
Ja guys då var Melodifestivalen över igen och min favvo babe sen deltävlingen han var med i vann, Måns Zelmerlöv. Blev sjukt glad när jag fick veta det men det tog ett tag. Kollade på Melodifestivalen tsm med Tilda O och Tove, eller kollade inte hela tiden gjorde rätt mycket annat men typ. Hade lite olika favoriter men alla tre älskade Hasse och Jon Henrik. Hade värsta myskvällen med de iaf, skrattade en massa, tog fula bilder, åt popcorn och tog en promenad med Tildas nya hund som är så söt att man smäller av.
Promenaden gjorde hur som helst att vi missade självapoäng utdelningen så jag och Tove gick runt och var jättestressade och vägrade att kola på någon social media innan vi kom hem till Tilda efter promenaden och Tilda fick läsa upp turordningen för oss från botten till toppen haha. Är man ett fan så är man. Stannade kvar hos henne ett tag sen innan vi behövde gå båda två och har nu bytt om till pyjamas och tänkte väl gå och lägga mig. Sjukt trött så ska bli skönt och since det är helg imorrn också finns ingen väckarklocka på ringning heller :)
Puss och Kram!♥
Mamma hade lagat någon libanesisk rätt innan Tilda och Tove kom o den va såå god!
 
Frida var en ängel och köpte choklad till mig idag så vi tre delade på den ^_^
 
 Två söta bilder haha :)
♡rememberthiis.blogg.se♡
Skrivet: 2015-03-15,  kl. 00:13:01 Blogg:  http://rememberthiis.blogg.se/

Mysigt :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design