Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Muskelstyrka

Skrivet:    ·  Allmänt
Mitt huvud är så fullt för tillfället att jag knappt vet var jag ska göra av mig själv. Har ett prov i idrott, som jag säkert nämnt förut, imorrn som är helt jävla hopplöst. Jag Tove och Jossan gick faktiskt och pratade med vår idrottslärare om provet idag och bad honom berätta mer ingående vad det handlar om då det enda vi har fått är ett sex sidors långt häfte om muskler och dess uppbyggnad som knappt är på ren svenska, men han bara viftade bort oss i princip. Han ansåg att han redan gett oss all den information vi behövde och att det nu var upp till oss att plugga in det här. Och visst jag kan förstå honom men det här ämnet är rätt rejält och det enda vi har fått är EN lektion och då kollade vi på en film med en gammal brottare mer än hälften av tiden.
Så har suttit HELA eftermiddagen och pluggat på det här nu, först med Tove och Jossan och sen själv och jag har fortfarande inte fått allt och fastna och då har jag ändå lört på alla taktiker som finns typ. Läst igenom, svarat på frågorna, skrivit en sammanfattning, gjort lappar med frågor och svarat på de samt läst högt. Förstår ni då att det här häftet är svårt? Vill bara gå och lägga mig typ så fort jag ser det men måste sitta nån timme till efter det här och försöka nördplugga in olika ord så att de sitter ordentligt, sjukt tråkigt kan jag säga och extremt omotiverande.
Puss och Kram!♥
 Kan slänga in att köksbordet ser långt ifrån såhär rent ut nu, ligger papper all over the place....
♡Alva♡
Skrivet: 2015-03-18,  kl. 21:11:59 Blogg:  http://alvaidasaga.blogg.se

hej sötis! jätte fin blogg :) kolla in min blogg säg gärna vad du tycker :) Ha de bra kram!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design