Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Kolla på Nashville

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Jag vet att jag har berättat om Nashville förut men jag är tvungen att göra det igen. Jag såg nyss färdigt det sista avsnittet av säsong tre, vilket betyder att jag kommer behöva vänta till i höst för att kunna fortsätta, och jag är mållös. Satt och grät, ropade nej och stirrade in i mina egna gråtande ögon på den svarta datorskärmen i tio minuter efter att avsnittet slutat, jag skojar inte.
De första tre avsnitten i säsong ett är riktigt dåliga och rätt grovt "countryaktiga" men sen blir serien bara bättre och bättre. Jag ber er inte att kolla på den här tv-serien men det är inte långt ifrån. Det är mer ett inlägg som säger att ni kommer att ångra er om ni inte börjar kolla. Är så skakad just nu att ja knappt vet var jag ska ta vägen så bara kolla på Nashville typ.
Puss och Kram! ♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design