Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Good Will Hunting

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Will Hunting jobbar som vaktmästare på ett universitet och forskningsinstitut i Boston. På kvällar och eftermiddagar kollar han på baseboll eller dricker och slåss på någon av barerna i området med sina vänner. Men Will besitter en otrolig talang för matematik och löser, under en av sina många timmar i vaktmästaruniformen, ett matte problem ingen av "mästerhjärnorna" på skolan lyckas lista ut ännu. En av professorerna på skolan ser enorm potential i Will och bestämmer sig för att göra allt för att han ska lyckas. Så när Will ytterligare en gång hamnar fängelse för att han slagits lyckas professorn få ut honom. Mot att Will är med honom och jobbar med matematik ett par gånger i veckan, och går hos en terapeut för att reda ut alla hans personliga problem.
Jag har varit sugen på att se den här filmen utan att jag riktigt vetat vad den handlar om, så när vi såg den i skolan blev jag inget anat än glad. Var på väg att börja gråta flera gånger och filmen berörde mig verkligen. Den har dessutom vunnit två Oscars och blivit nominerade till 51 olika filmpris så det här är en bra film på riktigt. Den är även ett enormt stort tips till alla!
 
♡Liborius♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 14:01:14 Blogg:  http://liborius.se

Jag har inte sett den, borde verkligen göra det känner jag :)

Svar: Ja du kommer inte att ångra dig! :)
Tilda♥

♡Vanessa andersson♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 14:14:27 Blogg:  http://vanessaandersson.se

Åh denna måste jag se!!

♡linah♡
Skrivet: 2015-11-12,  kl. 14:30:26 Blogg:  http://nouw.com/linaheve

den filmen är riktigt bra! tror jag sett den runt 3-4 gånger haha! <3

Svar: Haha förstår det, den var hur bra som helst!
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design