Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Lördag kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft ett sjukt mysigt dygn tillsammans med mina vänner. Lucas, Jonte och Tilda kom förbi här igår på eftermiddagen och då gick vi tillsammans till Erik. Var där i några timmar och bäddade iordning i soffan vi sov i sen, låg och pratade och var allmänt flummiga. Gick iväg till Årsta sen och sushi stället Satzuma Sushi och åt middag där. Det var inte den absolut godaste sushin jag har ätit men den var riktigt god ändå och det var så längesen jag åt sushi att jag bara var glad i allmänhet. Blev en supermysig middag där, en sväng till ICA Årsta efter maten, flummighet till max på väg hem följt av massvis av dömande blickar från förbi passerande men sen tillbaka till Eriks hus i alla fall.
Låg och pratade i ytterligare någon timme innan även Oliver, som varit iväg, kom. Blev lite senare på kvällen en promenad i området och det var sjukaste dimman ute. Hade varit lite dimmigt hela dagen men när vi gick bland husen där på natten såg man inte slutet av vägen på grund av all dimma. Gick och pratade, skrämde upp varandra (främst jag som blev skrämd) och var ute ett tag innan det blev för kallt och vi återvände in och halvkollade på en film och pratade ännu mer. Blev rätt djupa samtal runt midnatt men när klockan närmade sig fem hade konversationerna sedan länge spårat ut totalt.
Puss och Kram! ♥
 Sushiii ^_^
 Bilder från kvällen, när vi var ute, jag, Erik och Jonte i soffan och sen bara ett klockslag
♡Isabelle♡
Skrivet: 2015-10-18,  kl. 20:15:39 Blogg:  http://nouw.com/bellss

Sushi är ju så gott!

♡- P A U L I N A -♡
Skrivet: 2015-10-18,  kl. 21:29:48 Blogg:  http://nouw.com/paulinaste

Sushiii <3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design