Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

No plugg

Skrivet:    ·  Allmänt
Är så extremt trött just nu och så uppfylld av NO formler och irritation och ilska för min lärare att jag inte riktigt vet vad jag skriver. Har, som jag nämnt tidigare under veckan, ett stort prov i NO imorgon i Fysik och det är så mycket konstiga grejer man ska kunna. Har även fått höra av andra som gjort provet att delar av det man ska kunna är saker vi inte ens jobbat med i skolan så har behövt läsa igenom basically allt på nytt idag och försökt trycka in extra information i hopp om att det kan hjälpa mig imorgon. Orkar bara inte sänka mig i något ämne nu i nian, speciellt inte med tanke på att det här är den enda fysiken vi kommer jobba med under den här årskursen så betyget jag får nu är betyget jag söker gymnasium med.
Gick iväg på läxhjälpen jag och Tilda var på förra torsdagen i kyrkan idag igen, denna gång även med Erik, Jonte och Lucas. Lucas som går i en annan klass har redan haft provet men vi andra fyra kunde hjälpa varandra att plugga och även få hjälp av de speciallärare som finns närvarande. Fick sjukt mycket hjälp på en hel del saker och gick där ifrån med en massa nya och bra grejer. Känns väl lite halvbra att allt detta kommer dagen innan provet men bättre sent än aldrig kan jag känna. Efter nån timme på läxhjälpen blev det även en sväng på gymmet där jag hade leg day idag. Körde rätt hårt så hade svårt att gå efteråt, men tog mig hem, duschade och åt middag och har sedan dess pluggat NO då, fast kan inte säga att jag kämpat sådär jättehårt. Lite för trött för att fokusera tyvärr.
Puss och Kram! ♥
 Tb till när plugg inte ens existerade...
♡MATILDA♡
Skrivet: 2015-10-08,  kl. 23:01:43 Blogg:  http://matildays.se

Åh härlig bild :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design