Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Palo Alto

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
April är en ung tjej som bor med sin mamma och styvpappa. Det finns mycket kärlek i familjen, men inga regler. Fred är en kille utan gränser som ständigt lever sitt liv på gränsen. Har röker för mycket dricker för mycket och blir hög för ofta. Hans bästa vän Teddy och han tar sig igenom livet ständigt på jakt efter något nytt farligt, sällan lagligt. Men i staden Palo Alto finns även Emily som för att bygga på sin självkänsla ligger med alla hon ser, Mr. B som tränar tjejerna i fotboll och har en crush på April samt Chrissy och Shauna som lever för fester. April lever i en tillvaro där droger och sex ständigt finns runt henne och där hon står mellan två killar, hennes fotbollstränare samt Teddy i hennes klass. Det handlar om att hitta sig själv och försöka förstå vad som är rätt.
Den här filmen var extremt rörig och extremt indie. Gia Coppola som regisserar filmen gjorde sin debut med just den här och jag måste säga att hon gör ett sjukt bra jobb. Filmen är konstig, den är skakig, har konstiga vinklar, flera tysta minuter, korta oviktiga scener precis som alla indie filmer men gillar man sådant ska man absolut se den här. För trotts att jag kände mig riktigt skeptisk till filmen under i princip hela tiden hade den en riktigt stark sista scen som lyfte upplevelsen av helheten. Så det är långt ifrån den bästa filmen jag sett, men jag skulle nog kunna se den igen.
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design