Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Tåget till landet

Skrivet:    ·  Allmänt
Medan alla andra hoppar på flygplan och lämnar landet över lovet hoppade jag på ett tåg på eftermiddagen och åkte till landet istället. Märta åkte till mormor och morfar i söndags redan och har spenderat veckan där med våra småkusiner. Malte åkte dit igår då han inte orkade vänta längre och jag som hade alldeles för mycket kvar att göra åkte idag istället. Spenderade förmiddagen med att tidsinställa lite inlägg då internetet inte är det snabbaste här, packa, slå in presenter till Märta som vi ska fira på söndag, dammsuga mitt rum m.m. Fick även tid att kolla klart på Gossip Girl, som jag kollat om för andra gången, och trotts att jag redan sett den en gång ÄLSKAR jag den lika mycket nu och skulle lätt kunna se de igen. Verkligen serien nummer ett i alla lägen.
Efter att jag kom fram till Kungsör efter två timmar med olika tåg möttes jag av morfar och Elsie, minsta kusinen på tre år, vid stationen. Under den korta bilturen till mormor och morfar sen berättade hon glatt vad de har gjort under veckan och när jag kom fram fick jag höra allt igen fast då av Märta och äldsta kusinen Erland. Har efter det bara myst till max med de och gjort sånt man gör med sina småkusiner. Kollat på Bolibompa, hoppat i sängen, busat, dansat, skrattat och tagit igen missad tid ifrån varandra. Känns himla trevligt att vara här nu i alla fall och det blir inget riktigt höstlov utan en sväng till landet :)
Puss och Kram! ♥
Köpte nån tråkig pastasallad som lunch och satt och pluggade på vägen :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design