Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Birthday revenge prank

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag skrattade på riktigt högt när jag såg den här videon. Backstoryn är att Joe, som "leder" videon blev prankad när han fyllde år av sina två roommates Olli och Caspar. De två köpte en massa saker med bara de två, Olli och Caspar, på dvs allt ifrån kuddfodral och täcke till en affisch och en liten snöglob så Joe kände att han ville ha hämnd och detta blev alltså resultatet. Vill ni se del ett hittar ni den HÄR annars får ni se en liten del av den i början av videon nedan :)
  
♡Linnea♡
Skrivet: 2015-09-27,  kl. 15:51:06 Blogg:  http://thelinneajson.blogg.se/

Haha måste titta på detta!

♡Anonym♡
Skrivet: 2015-09-28,  kl. 07:29:35

Hej! Älskar din blogg! Men jag har en fråga. Hur får du in Youtube-klipp till bloggen? Så att man kan se den. Tack ❤️

Svar: När du går in på Youtube och väljer video står det under videon "lägg till", "dela" och "mer". Då trycker du på "dela", väljer "bädda in" och kopierar texten i rutan. Gå sedan till ditt inlägg, välj "ända redigerare" och klistar in koden från Youtube mitt emellan två stycken < div > < / div > . Alltså koden ska stå med < div> på ena sidan och < / div > på andra haha.
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design