Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Långsam uppkoppling

Skrivet:    ·  Allmänt
Vårat internet i huset håller på att krångla till max nu verkligen och enda stället i hela huset jag har bra wi-fi på min mobil är om jag sitter högst upp i trappan till övervåningen. Om jag går in i min lillebrors rum som ligger längst bort på övervåningen får jag dåligt wi-fi igen och om jag går längre ner i trappan än högst upp får jag dåligt internet. Vet ni hur sur jag är över det här eller? Nu har det även börjat krångla på datorn också som har en mycket bättre antenn för wi-fi än vad mobilen har. Funderar på att flytta till toppen av trappan atm för håller på att flippa ut totalt angående uppkopplingen.
Under dagen idag hände det inget speciellt riktigt. Var i skolan, hade vanliga lektioner, hängde med samma personer jag brukar under och mellan lektionernas gång och så. Men hade orientering som sista lektion på gympan och det var extremt jobbigt. Är bara så sjukt tacksam över att det inte regnade idag utan till och med var sol. Det var fortfarande blött och halt på vissa ställen i skogen men klarade mig från att halka så det känns bra. Sen själva orienteringen gick väl lite halv bra, jag sprang tre olika rundor och när jag sprang i mål på den tredje hade all kondition i kroppen förbrukats och jag hade sjukaste huvudvärken typ. Var ändå skönt efteråt när jag kom hem, fick den där "efter tränings" känslan, och efter ett tag släppte huvudvärken och jag återgick långsamt till vanlig igen.
Puss och Kram! ♥
 Märtisen och jag :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design