Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Paper Towns

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Quentin och Margo lärde känna varandra redan som små när Margo flyttade in i huset mitt emot Quentin. Med tiden växte Margo och Quentin ifrån varandra och slutade helt att umgås ända tills en natt när Margo knackar på Quentins fönster mitt i natten. Anledningen att hon behöver låna hans bil och hade nio olika saker hon behövde få gjort den natten. Quentin följer motvilligt med och har den bästa natten i sitt liv tillsammans med Margo men dagen efter är hon försvunnen. Men hon har lämnat ledtrådar bakom sig som kan leda till vart hon nu befinner sig. Quentin bestämmer sig för att följa efter ledtrådarna och får med sig sina två bästa vänner på vägen.
Jag hade verkligen sett fram emot den här filmen länge och jag måste säga att jag verkligen tyckte om den. Alla skämt i filmen var helt och hållet mi humor, den var kannpt cheesy alls, skådespelarna var jätteduktiga och alla scener i filmen var filmade på helt rätt ställen enligt mig. Tycker absolut att det här är en must see film för alla så om ni inte har gjort det än se till att se den. Dessutom är musiken till den här filmen asbra och jag har lyssnat på hela albumet flera gånger sedan igår kväll.
 
 
 
♡Natalie Salazar♡
Skrivet: 2015-09-07,  kl. 15:10:49 Blogg:  http://natalies.se/

visst är det härligt med lite nytt :)
hur va helgen?

Svar: Hade en väldigt bra helg :)
Tilda♥

♡MADDISENJ.SE♡
Skrivet: 2015-09-07,  kl. 15:55:55 Blogg:  http://maddisenj.se

Den verkar mysig och bra

Svar: Ja det är det verkligen :)
Tilda♥

♡Liene Svärd♡
Skrivet: 2015-09-07,  kl. 16:11:51 Blogg:  http://piggigen.blogg.se/

sv: Hehe okej.

Låter som en fin film :)

♡myinspiration.blogg.se♡
Skrivet: 2015-09-07,  kl. 19:01:57 Blogg:  http://myinspiration.blogg.se/

Läste faktiskt om den här filmen för ett par dagar sen, den verkar väldigt bra! Kul att läsa en recension :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design