Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Skolfoto

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft en riktigt rolig dag idag hela dagen. Började dock dagen med att försova mig då jag glömde att sätta min mobil på laddning så den laddade ur på natten och därför inte ringde när den skulle imorse. Men mamma kom ner och väckte mig 40 minuter innan vi började så efter att jag i panik valt ut något att ha på skolfotot och sminkat mig klart sprang jag iväg till skolan. Hade bara tre lektioner sedan på förmiddagen som var bild, mentorstid och slöjd, sen hade vi lunch och efter det fotografering i en timme.
Vår dag idag var alltså hur chill som helst. Dessutom var hela klassen fett mysig idag, alla var allmänt glada och trevliga typ. Splittrades lite från våra vanliga grupper och den timmen vi hade skolfotografering var kärleken för klassen upp över molnen alltså. När skolfotot var över skulle vi egentligen haft lektion men fick håltimme den lektionen så jag, Erik, Oliver, Lucas och Jonte passade på att dra iväg till gymmet. Körde ett asbra ben pass idag, tycker ben är roligast att träna, och kunde verkligen ta ut mig. Var hur lycklig som helst när vi åkte hem där ifrån och när jag dessutom kom hem till pannkaksmiddag kunde jag knappt vara gladare. Nu måste jag dock plugga franska men hoppas kunna avsluta kvällen med något avsnitt av The Vampire Diaries.
Puss och Kram! ♥
 Tog en extra bild när de seriösa bilderna var klara, jag står näst längst ut i vänstra hörnet :)
 Jag och Tilda samt jag och Jonte
♡Hanna Westman♡
Skrivet: 2015-09-03,  kl. 20:10:46 Blogg:  http://hannawestman.blogg.se/

Åh fyyyyy, gillar verkligen inte skolfoto..

Svar: Brukar inte göra det jag heller, gäller att man har roligt folk runt sig :)
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design