Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Thai

Skrivet:    ·  Allmänt
Gick iväg till Tilda idag vid lunch ungefär och var hos henne under hela eftermiddagen. Vi satt och pratade om lite allt möjligt, spelade olika instrument (främst hon), bakade kladdkakemuffins med inspiration från gårdagens bakning, spelade kort och skrattade massor. Efter några timmar kom även Lucas och Jonte och kort efter det kom även Erik och Oliver så då fikade vi allihop på de muffins jag och Tilda lyckats baka (var typ tio stycken små). Satt ett tag kring bordet sen och pratade innan vi flyttade oss till soffan med målet att vi skulle se en film, gick inte så bra dock.
Efter timmar av skratt och extremt udda konversationer med mera gick vi hur som helst iväg till thaikiosken i området och köpte med oss thaimat. Promenaden dit, väntetiden där och promenaden hem var fett mysig så när vi klev innanför dörren hemma hos Tilda igen och satte oss och åt var det verkligen bara ren och skär lycka i kroppen, och det var det rakt igenom hela kvällen. Lyckades se en film ett tag efter maten och då Would You Rather  som tyvärr inte var lika bra alls som första gången jag såg den men absolut helt okej. Gick hem sen efter filmen och satte mig sedan för att blogga, ska gå raka vägen till sängen efter jag skrivit klart det här för är så trött. Men hoppas att ni också fick en bra och mysig lördag!
Puss och Kram! ♥
 Vid thaikiosen :)
 Och vår mat senare på kvällen
♡Emma & Julia♡
Skrivet: 2015-09-20,  kl. 15:47:52 Blogg:  http://xoxo.blogg.se/

Låter som en riktigt härlig dag :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design