Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Har stått i köket hela helgen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag är ledsen för att det blir väldigt mycket videoinlägg nu. Jag har praktiskt taget stått i köket hela helgen med mamma och bakat massa julgotte, så det är därför det kommer så mycket recept nu.
Jag även kommer att lägga upp fler recept under veckan...
 
Idag gjorde även jag, Alva och Malte ett pepparkakshus (som faktiskt var en kyrka...) och det blev jättefint tycker jag. Ni som har följt bloggen från allra första början kanske minns peppakaks huset jag, Ida, Alva och Malte gjorde förra året som blev ganska misslyckat, det här är mycket bättre!!! :)
Puss o Kram!♥
Förra årets pepparkakshus...
Och här ser ni två bilder på årets hus/kyrka. Jag tycker i alla fall att det blev bättre!!!
Om ni oxå vill göra ett pepparkaks hus och behöver mallar el. dyl. kolla här, och om ni ska smäla socker för att sätta ihop huset VAR FÖRSIKTIG!!!! Jag brände mig och det gör sk*t ont!
 
♡Lovisa♡
Skrivet: 2012-12-16,  kl. 19:52:11

Nej det är kul med videoinlögg!!

Svar: Haha, vilken tur!Kramar från mig! :) <3
Tilda




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design